Behandlinger

Klinikken behandler både voksne og børn. Vi tilbyder langt de fleste former for tandbehandlinger på klinikken eller i tværfagligt samarbejde med specialister udenfor huset.


Smertefri bedøvelse: Vi benytter os af en speciel form for bedøvelse kaldet "The Wand".


Systemet tillader i mange tilfælde helt smertefri bedøvelse, samt giver mulighed for, at bedøve mindre områder end ved konventionel bedøvelse. Systemet virker ved at sprøjte meget små mængder bedøvelse, meget langsomt ind i vævet. Den lille computerenhed, som styrer det hele, ses på billedet til venstre.


Tandregulering foregår for både børn og voksne hos Helle Lindtoft i Vissenbjerg. Større kirurgiske indgreb, foregår hos Specialtandlæge Torben Thygesen i Odense.


Som noget særligt kan vi også tilbyde fuldnarkose på klinikken, dette er dog forbundet med en større udgift, da behandlingen kræver narkoselæge og sygeplejerske på klinikken under behandlingen.

På klinikken udføres

Fyldninger
Kroner
Broer
Implantater
Proteser (Gebisser)
Operativ fjernelse af visdomtænder
Og mange andre ting

Børn fra 16-18år kan frit vælge, om de ønsker at benytte private lokale tandlæger, frem for de kommunale klinikker i Assens og Tommerup. Yderligere er der forhandlinger om at genindføre behandlinger på de 0-16-årige.